Gordijnen wassen

Gordijnen wassen

Woon je in Den Haag en je bent op zoek naar een stomerij waar wassen van gordijnen, tapijt, kussens, dekbedden, dekens, skipakken en winterjassen de specialiteit zijn, dan ben je bij Stomerij Java aan het juiste adres. Als stomerij beschikken wij over zeer ruime ervaring waardoor er altijd maatwerk geleverd kan worden. Onze medewerkers kunnen je daarom ook continue bijstaan als je een brandende vraag hebt over het wassen van textiel waar je maar geen antwoord op kunt vinden.

Onze specialiteit is het wassen van gordijnen

Wil je geld besparen, dan is het uiteraard altijd mogelijk dat jij zelf de zorg draagt wat betreft het wassen van gordijnen, tapijt, kussens, dekbedden, dekens, skipakken en winterjassen. Echter dient er wel een kanttekening hierbij geplaatst te worden. Bepaalde kleding dient vaak gewassen te worden volgens een bepaalde methode. De fabrikanten helpen hierbij door de methode aan te geven middels wassymbolen. Ben je op de hoogte van de betekenis van deze symbolen, dan weet je de juiste wasbehandeling te kiezen zodat de oorspronkelijk staat van de kledij in tact blijft.

Weet je niet wat voor wasbehandeling je moet toepassen en kies je willekeurig een wasprogramma uit, dan kunnen de gevolgen zeer desastreus zijn. Om het laatste te voorkomen, kunnen wij van Stomerij Java jou op gepaste wijze van dienst zijn als het gaat om het wassen van gordijnen, tapijt, kussens, dekbedden, dekens, skipakken en winterjassen. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat kledij met inachtneming van wat fabrikanten opgeven op de juiste wijze wordt gewassen waardoor kleur en weefselstructuur behouden blijven.

Wasgoed ophalen en brengen

Ben je vaak erg druk en het wil je toch gebruik maken van onze diensten, dan bieden wij een extra service. Ben je namelijk niet in staat om het wasgoed zelf langs te brengen, onze ophaal- en brengservice kan dan de redding brengen. Deze dienst is zeer flexibel opgezet. Als klant kun je namelijk zelf bepalen wanneer en hoe laat het ophalen dient te geschieden, zolang het omgeving Den Haag betreft. Hetzelfde geldt ook voor het terugbrengen van het wasgoed.

De berekening van het tarief die met deze dienst gepaard gaat, is ook flexibel opgezet. Op basis van afstand en overige wensen wordt er een scherpe prijs berekend.

Gaat om het wassen van gordijnen, tapijt, kussens, dekbedden, dekens, skipakken en winterjassen? Neem daarvoor vandaag nog contact op met Stomerij Java in Den Haag.

Druk op het logo hieronder om uw kleding direct op te laten halen door Stomerij Taxi.