Stomerij Ophaalservice

Stomerij ophaalservice

Voor een stomerij met ophaalservice dien je te zijn bij Stomerij Java in Den Haag. Ongeacht het wasgoed dat behandeld dient te worden is er voor zakelijke klanten altijd een optie om textiel op te halen en terug te brengen. Als stomerij beschikken wij over de nodige kennis zodat wij jou altijd van dienst kunnen zijn. Onze medewerkers staan dan ook dagelijks voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Professionele stomerij ophaalservice

Indien je met jouw bedrijf in regio Den Haag zit en je bent niet in de gelegenheid om wasgoed zelf te brengen en te halen, dan kun je gebruikmaken van de professionele stomerij ophaalservice van Stomerij Java. Omdat wij weten dat je het als ondernemer zeer druk hebt, kun je op flexibele wijze gebruikmaken van onze ophaalservice. Komt het bijvoorbeeld gunstig voor jou uit dat het textiel in de ochtend moet worden opgehaald, dan passen wij onze service daarop aan.

Hetzelfde geldt voor het terugbrengen. Onze stomerij ophaalservice laat jou als klant geheel vrij in het kiezen van de tijdstippen. Op deze wijze verlichten wij de werkdruk en is iedereen tevreden. Ook over de kosten hoef jij je geen zorgen te maken. Wij weten als geen ander dat het drukken van kosten voor elke ondernemer van zeer groot belang is. Wij hanteren daarom zeer flexibele tarieven. Neem daarom persoonlijk contact met ons op voor het bespreken van een tarief op maat.

Offerte op maat

Bij de bespreking van het tarief inzake onze stomerij ophaalservice kijken wij naar een aantal zaken. Zo is afstand een bepalende factor en daarnaast kijken wij ook of er speciale wensen aanwezig zijn. In alle gevallen zorgen wij ervoor dat er een offerte op maat wordt gemaakt.

Wens je als zakelijke klant gebruik te maken van een stomerij ophaalservice? Bij Stomerij Java in Den Haag kun je vandaag nog terecht voor deze dienst.

Druk op het logo hieronder om uw kleding direct op te laten halen door Stomerij Taxi.