Trouwjurk reinigen

Trouwjurken reinigen en stomen

Verhuur je trouwjurken en dienen deze gereinigd te worden, bij Stomerij Java kun je terecht om trouwjurken te reinigen of te stomen. De juiste expertise in huis zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing wordt gevonden. Indien je met vragen zit kunnen onze medewerkers er tevens voor zorgen dat alles in goede orde wordt afgehandeld. Bij onze dienstverlening sta jij als klant altijd centraal.

Professioneel trouwjurken reinigen en stomen

Een trouwjurk zelf reinigen of stomen is mogelijk, het risico dat daarbij echter wordt gelopen is dat het kledingstuk zodanig beschadigd kan raken waardoor  gebruik niet meer mogelijk is. Dit zijn zaken waar je eigenlijk nooit mee te maken wilt krijgen. Om het zekere voor het onzekere te nemen is een professionele dienstverlening dan ook absoluut op zijn plaats.

Stomerij Java beschikt over zeer ruime ervaring waardoor wij altijd de juiste behandeling om trouwjurken te reinigen toepassen. Wij hanteren een zodanige reinigingsmethode waardoor kleur en weefstelstructuur niet worden aangetast. De originele staat van het kledingstuk blijft dan ook altijd behouden na een behandeling.

Wasgoed ophalen en brengen

Is er in verband met drukte geen mogelijkheid aanwezig om wasgoed zelf langs te brengen, dan bieden wij een ophaal- en brengservice aan om trouwjurken te reinigen en te stomen. Als je gebruikt maakt van deze dienst kun je zelf het tijdstip kiezen waarop je wilt dat de goederen opgehaald worden, hetzelfde geldt voor het terugbrengen.

Over de prijs hoef je je geen zorgen te maken. De ophaal- en brengservice van trouwjurken is zeer scherp geprijsd bij ons.

Wil je gebruikmaken van het reinigen en stomen van trouwjurken? Neem vandaag nog contact op met Stomerij Java in Den Haag.

Druk op het logo hieronder om uw kleding direct op te laten halen door Stomerij Taxi.